Ιταλία

28.09.2016

Bastardo del Grappa

Φτιάχνεται στη ιταλική περιοχή της Grappa κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και το όνομά του οφείλεται στο γεγονός ότι παραδοσιακά παρασκευάζονταν με ένα μείγμα πρόβειου, κατσικίσιου και αγελαδινού γάλακτος.

Περισσότερα +
05.07.2016

Caciocavallo

Πρόκειται για ένα ημίσκληρο τυρί που αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της ιταλικής μεθόδου παρασκευής, της “pasta filata”…

Περισσότερα +
28.04.2016

Burrata

Η Burrata αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα τυριά της Ιταλίας, δημοφιλές τόσο μέσα στη χώρα όσο και έξω από αυτήν.

Περισσότερα +