Ιταλία

11.09.2017

Scorza Nera Ricotta

Παράγεται από πρόβειο γάλα στα βουνά Abruzzesse της Ιταλίας από τον διάσημο τυροκόμο της Ιταλίας Gregorio Rottolo, και είναι ένα από τα καλύτερα τυριά της Ιταλίας.

Περισσότερα +
02.06.2017

Cosacavaddu Ibleo

Η ονομασία του προέρχεται από την γεωγραφική περιοχή παραγωγής του τυριού στα βουνά Hyblaean (μια οροσειρά στην επαρχία Ragusa).

Περισσότερα +
02.06.2017

Provola dei Nebrodi

Ένα σισιλιάνικο τυρί που παράγεται μόνο τους κρύους μήνες του χειμώνα, αποκλειστικά από το γάλα του βραδινού αρμέγματος των αγελάδων.

Περισσότερα +
02.06.2017

Tuma Persa

Σισιλιανό τυρί το οποίο παράγεται μόνο στην περιοχή Καστρονόβο της Σικελίας.

Περισσότερα +
02.06.2017

Ragusano ΠΟΠ

Το πιο εμβληματικό Σισιλιάνικο τυρί, με προέλευση από την περιοχή Ragusa, στο νότιο μέρος της Σικελίας, που φτιάχνεται με την μέθοδο pasta filata από αγελαδινό γάλα.

Περισσότερα +