Δυτική Ευρώπη

09.08.2018

Leyden

Το Leyden είναι ένα σφιχτό, κίτρινο και πικάντικο τυρί που παρασκευάζεται στις Κάτω Χώρες.

Περισσότερα +
09.08.2018

Kanterkaas

Πρόκειται για ένα σκληρό τυρί. Παρασκευάζεται από παστεριωμένο αγελαδινό γάλα.

Περισσότερα +
09.08.2018

Rochebaron

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά απαλό και κρεμώδες τυρί. Παρασκευάζεται από παστεριωμένο αγελαδινό ή πρόβειο γάλα.

Περισσότερα +
09.08.2018

Raclette

Το Raclette είναι ένα ημίσκληρο τυρί που παρασκευάζεται στις γαλλικές και ελβετικές Άλπεις. Δημιουργείται από μη παστεριωμένο γάλα αγελάδων.

Περισσότερα +
09.08.2018

Autun

To Autun είναι ένας ψηλός, κυλινδρικός κώνος μαλακού, φρέσκου τυριού, που παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα το καλοκαίρι και ένα μείγμα από κατσικίσιο και αγελαδινό γάλα το φθινόπωρο.

Περισσότερα +