Ελβετία

06.03.2019

Piora

Παράγεται από παστεριωμένο αγελαδινό γάλα και είναι ένα σκληρό τυρί με πλούσιο άρωμα.

Περισσότερα +
09.08.2018

Tete de moine

Το Tete de Moine παράγεται εδώ και οκτώ αιώνες από μοναχούς που κατοικούν στο Moutier , στο καντόνι της Βέρνης, από όπου και πήρε το όνομα του που σημαίνει «κεφάλι του μοναχού».

Περισσότερα +
09.08.2018

Sbrinz

Το Sbrinz είναι ένα εξαιρετικά σκληρό αρωματικό τυρί που παράγεται παραδοσιακά στην Κεντρική Ελβετία εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Περισσότερα +
09.08.2018

Royalp Tilsit

Το Royalp Tilsit ή αλλιώς Swiss Tilsit είναι ένα ελαφρώς κίτρινο ημίσκληρο τυρί που παρασκευάζεται από μη παστεριωμένο αγελαδινό γάλα.

Περισσότερα +
09.08.2018

Appenzeller

Προέρχεται από το ελβετικό καντόνι του Appenzell κοντά στα σύνορα του Λιχτενστάιν, αλλά σήμερα παράγεται και στο καντόνι του St Gallen.

Περισσότερα +