Στο πλαίσιο του μεγάλου φεστιβάλ Οίνου και Τροφίμων της Μελβούρνης, πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή Τυριού & Μηλίτη με την ονομασία
“Fromage à Trois’”.

Το σημαντικό event γευσιγνωσίας, που γίνεται στους πανέμορφους κήπους του ιστορικού Werribee Park, διαφημίζεται στο κοινό με τη φράση “τυρί, μηλίτης κι εσύ” κι έχει φανατικούς οπαδούς που δεν το χάνουν ποτέ.

Φέτος συγκέντρωσε περισσότερους από 60 εκθέτες-παραγωγούς, από την Αυστραλία αλλά και την Ευρώπη, που παρουσίασαν προϊόντα, μαγείρεψαν σε υπαίθριες κουζίνες και συνομίλησαν με τους καταναλωτές τους, ενώ παράλληλα, όλοι διασκέδασαν με live μουσική από συγκροτήματα που εναλλάσσονταν στην σκηνή που είχε στηθεί καταμεσής του πάρκου.

Το φεστιβάλ είναι μια αφορμή για τους τυρολάτρεις, αλλά και όλους όσοι απολαμβάνουν νόστιμες γεύσεις και καλό ποτό, να περάσουν μια ημέρα με την οικογένειά τους, σε ένα ομαδικό πικνίκ στο πάρκο! Πληρώνουν εισιτήριο (εκτός από τα παιδιά κάτω των 12 ετών), απλώνουν την κουβέρτα τους στο χορτάρι κι από εκεί εξορμούν στα περίπτερα των εκθετών για φαγητό, ποτό, κουβέντα με τους παραγωγούς και δοκιμή νέων γεύσεων.