Abbaye de timadeuc
Χώρα: ΓαλλίαΤο Abbaye de timadeuc παράγεται από παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, είναι ημίσκληρο και με ελαφρώς κίτρινο χρώμα.Φτιάχνεται από τους μοναχούς της επαρχίας Βρετάνης της Γαλλίας. Είναι άψητο και συμπιεσμένο τυρί, με ημίσκληρη υφή. Χρειάζεται 2 έως 3 εβδομάδες για να ωριμάσει και όταν ωριμάσει, η φλούδα του μετατρέπεται σε πορτοκαλί. Το Abbaye de Timadeuc είναι λίγο αλμυρό και έχει πλούσια γεύση.
- ΠροέλευσηΕπαρχίας Βρετάνης
- ΔομήΗμίσκληρο
- ΓάλαΑγελαδινό