Δυτική Ευρώπη

09.08.2018

Poivre D’ane

Μη παστεριωμένο, στρογγυλό τυρί με φυσικό φλοιό που παρασκευάζεται από το μείγμα αγελαδινού, πρόβειου και κατσικίσιου γάλακτος.

Περισσότερα +
09.08.2018

Bougon

Το τυρί παράγεται από κατσικίσιο, μη παστεριωμένο γάλα, με την παραδοσιακή, αυθεντική διαδικασία παρασκευής τυριού….

Περισσότερα +
27.11.2017

Brillat-Savarin

Aν και παίρνει το όνομά του από έναν γνωστό καλοφαγά του 18ου αιώνα, το τυρί αυτό φτιάχθηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1930, από τον διάσημο τυροκόμο Henri Androu?t.

Περισσότερα +
21.11.2017

Boursault

Ένα τυρί τριπλής κρέμας που φτιάχνεται στην περιοχή Val-de-Marne από αγελαδινό γάλα, αν και υπάρχουν παραλλαγές που γίνονται με κατσικίσιο γάλα.

Περισσότερα +