Γαλλία

12.11.2018

Abbaye de timadeuc

Το Abbaye de timadeuc παράγεται από παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, είναι ημίσκληρο και με ελαφρώς κίτρινο χρώμα.

Περισσότερα +
12.11.2018

Abbaye de belval

Παράγεται από αγελαδινό γάλα. Πρόκειται για ένα ημίσκληρο αρωματικό τυρί με 40-46% περιεκτικότητα σε λιπαρά.

Περισσότερα +
29.08.2018

Ambert

Πρόκειται για ένα από α παλαιότερα τυριά της Γαλλίας, που χρονολογείται από τη ρωμαϊκή εποχή πριν από περίπου 1.000 χρόνια.

Περισσότερα +
09.08.2018

Rochebaron

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά απαλό και κρεμώδες τυρί. Παρασκευάζεται από παστεριωμένο αγελαδινό ή πρόβειο γάλα.

Περισσότερα +
09.08.2018

Raclette

Το Raclette είναι ένα ημίσκληρο τυρί που παρασκευάζεται στις γαλλικές και ελβετικές Άλπεις. Δημιουργείται από μη παστεριωμένο γάλα αγελάδων.

Περισσότερα +