Abbaye de belval
Χώρα: ΓαλλίαΠαράγεται από αγελαδινό γάλα. Πρόκειται για ένα ημίσκληρο αρωματικό τυρί με 40-46% περιεκτικότητα σε λιπαρά. Είναι επίσης γνωστό ως «Le Trappiste de Belval» ή «Belval». Κατασκευασμένο στην ιστορική επαρχία της Πικαρδίας, στη βόρεια Γαλλία, από τις μοναχές Trappist, το Abbaye de Belval ωριμάζει για περίπου 60 ημέρες στα κελάρια της μονής με μεγάλη προσοχή. Η υφή του είναι λεία και γυαλιστερή και έχει χρυσή φλούδα. Ταιριάζει με όλα τα ελαφρά και φρουτώδη κόκκινα κρασιά.
- ΠροέλευσηEπαρχία της Πικαρδίας
- ΔομήΗμίσκληρο
- ΓάλαΑγελαδινό