Kadchgall
Χώρα: Νότια ΑσίαΤο Kadchgall είναι ένα σκληρό κυλινδρικό τυρί που προέρχεται από τις παστούνες του Πακιστάν και του Αφγανιστάν. Έχει πολύ γλυκιά γεύση και είναι επίσης λίγο αλμυρό. Συνήθως παράγεται από πρόβειο γάλα, αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και γάλα καμήλας, το οποίο στη συνέχεια αναμειγνύεται με γιαούρτι. Έχει κιτρινωπό χρώμα, και λαστιχένια υφή.
- ΠροέλευσηΠακιστάν, Αφγανιστάν
- ΔομήΛαστιχένια
- ΓάλαΠρόβειο, καμήλας